Rants

Sleepless in New Delhi

Nov 15, 2005 | 1 minute read

Tags: Fyrverkerier, Indien, MP3, New Delhi, Smog, Sömnlös

Categories : Indien, Resor

Det forra inlagget skrev jag kl. 4.07 inatt pa hotellrummet. Efter att jag skrev det forsokte jag sova. Det spelades indisk musik pa hog volym pa hotellet sa jag satte pa mig horlurarna. Efter en halvtimme eller sa borjade folk vakna till utanfor och det borjade smalla och skramla. Forsokte fa upp fonstret och kolla ut men det gick inte fast jag tror att dom smallde for att skramma bort korna sa dom kunde satta upp sina stand. Hojde volymen pa min musik men smallarna hordes anda sa jag har inte sovit sa bra. Men jag kanske vanjer mig.

Kan redan konstatera att jag har gjort tva bra inkop: mp3-spelaren och reselakanet (som ar ett lakan sytt som en sovsack). Saknar en nasspray for man blir alldeles tappt i nasan av all smog har