Rants

Hangover i paradiset

Dec 6, 2005 | 2 minutes read

Tags: Indien, Kerala, Rom & cola, Varkala

Categories : Indien, Resor

Igar var jag pa fest hos ett par indier i min alder som ar har pa semester sa idag ar jag lite bakis. Traffade dom i forrgar nar jag var och at middag och sen traffade jag dom igar igen. Vi drack indisk rom med cola och at kyckling som var stark som satan!

Jag tror att han som lagade maten var deras allt-i-allo som akte med dom… dom tillhorde nog inte underklassen har i Indien direkt 🙂

Innan jag gick hem till dom var jag pa Kerala Coffee House och at Tandoorikyckling och drack ol med flaskan under bordet. Det kom lite regn igar eftermiddag sa jag gick dit och satte mig vid fyra-tiden. Da var det inget folk dar men dom som jobbar dar korde lite spontan underhallning. Dom sjong och en korde nagra kathakali-moves. 🙂

Kerala Coffee house ar trots namnet inte nagot cafe utan det ar en restaurang i form av ett par bambuhyddor och en liten koja uppe i en kokospalm dar man kan sitta och spana ut over havet. Har man vagarna forbi Varkala sa bara MASTE man ga dit! Maten ar kanongod och personalen ar rolig!

Inatt bodde jag pa ett stalle som visserligen var billigt men lite som ett ratthal. Nar jag tittade pa det sag det helt okej ut men sen nar jag flyttade in dar igar sa kryllade det av sma myror som man knappt sag och sen luktade det unket. Fonstret bestod av en lucka och ett galler sa om jag hade vadrat hade det blivit fullt med mygg. Pa morgonen idag har jag flyttat darifran till ett kanonstalle som ar lika billigt, 200rs (36 kr). Det ar rent och frascht, inga myror och har en dubbelsang med myggnat. Pa altanen sitter det en hangmatta dar man kan ligga och filosofera.

Idag ska jag ta mig till tagstationen och boka biljett till Bangalore dar jag tanker ta ett flyg tillbaka till Delhi. Taget harifran till Delhi tar 52 timmar sa det ar darfor jag tanker flyga istallet. Det kanns lite trist for det ar ett riktigt paradis har! Men samtidigt ska det faktiskt bli skont att komma hem.