Rants

Civil asia

Dec 8, 2005 | 1 minute read

Tags: Bangalore, Indien

Categories : Indien, Resor

Nu har jag kommit till Bangalore. Det kanns som ett valdigt civiliserat asien. Visst, det ar massor av trafik, skomakarna sitter pa trottoaren, fruktstanden finns dar, det tutas konstant, det finns kor osv. men allt finns dar pa ett civiliserat satt.

I forrgar lyckades jag branna axlarna och ryggen. Det var alldeles for skont i vagorna nere i Varkala sa jag glomde av tiden en aning. Att jag hade smorjt mig med spf 8 hjalpte inget vidare nar jag lag i vattnet som en strandad sal fran kalla norden. Idag svider det inte sa mycket men igar nar jag gick omkring i solgasset mitt i Kollam med ryggsacken pa mig kandes det vill jag lova.

Somnade som en stock pa taget igar och imorse nar jag vaknade var det folk i dom andra ”sangarna”. Pratade med ett par fran Mauritzius. Mannen var kock och nanting i styrelsen for ”Mauritzius chef association” och han tyckte jag skulle skicka mail till honom nar jag kom hem. ”You might end up in Mauritzius” som han sa 🙂

Nu har jag bokat flyget till Delhi pa lordag sa det borjar narma sig slutet pa resan tyvarr. Bast att ga ut i det indiska myllret en svang.